Drumurile judeţene din judeţul Suceava sînt stricate pe 297.000 de metri pătraţi. Pentru refacerea lor este nevoie de 1,5 milioane de lei. Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a afirmat că un sfert din suprafaţă s-a degradat de la începutul iernii. El a spus că printre drumurile afectate se numără Suceava-Dolhasca şi Frasin-Broşteni. Reţeaua de drumuri judeţene din Suceava însumează 1.136 kilometri. 806 kilometri sînt asfaltaţi, iar 5,5% din aceştia necesită reparaţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
  • http://SiteWeb... Hopa

    Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti…Daca domnul Nechifor depasea faza iertaciunii si dadea publicitatii,asa cum a promis, toate ilegalitatile si abuzurile cuplului Flutur&Balan,inclusiv cele cu drumurile,astazi nu mai trebuia sa se justifice ca de ce ,chipurile,nu a terminat el (??) soseaua de centura…
    Asa,un ziarist tantalau,cu blog de kkt,are chiar tupeul sa persifleze concluziile Curtii de conturi,pentru ca astea il deranjeaza pe Flutur,de la austriecii lui incoace Curtea de conturi tot ii gaseste ilegalitati si el tot scapa,mai un dâmb,mai una-alta…Mai lipseste putin si va rezulta ca aceasta Curte de conturi este de stanga si ca se opune regionalizarii… Fiti milosi in continuare,domnilor de la CJ,ca doar o faceti pe bani publici ! Ca când (intentionat zic…) s-o intoarce aducatorul de vorbe Flutur,chiar daca o sa aiba bundita mancata de molii,o sa-i friga la foc mic… Si poate ca merita.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava