Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că, din noiembrie 2009, şi pînă-n prezent, Serviciul Judeţean de Paşapoarte a eliberat peste 105.000 de paşapoarte, din care 54.603 electronice şi 50.606 temporare. El a mai spus că, din februarie 2010, 11.245 de suceveni au obţinut paşapoarte de la misiunile diplomatice ale României în străinătate. Mîine, 19 martie, este Ziua Paşaportului Românesc şi se împlinesc 101 ani de la promulgarea primei legi moderne în domeniul paşapoartelor.  „Vreau să le urez un sincer ‘La mulţi Ani’ tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Suceava şi să îi felicit pentru activitatea desfăşurată până acum. De asemenea, le urez să fie în continuare la fel de vigilenţi şi dedicaţi acestei meserii”,  a declarat Florin Sinescu.

Valabilitatea paşaportului electronic este de 5 ani, iar pentru minori cu vârsta sub 6 ani – 3 ani. Termenul de eliberare este de 14 zile calendaristice, taxele fiind 276 lei, incluzând T.V.A.

Persoanele care trebuie să călătorească urgent în străinătate şi nu pot aştepta termenul de eliberare a unui paşaport simplu electronic, pot depune concomitent/separat cerere pentru eliberarea unui paşaport simplu temporar. Valabilitatea acestui document este de 12 luni, termenul de eliberare fiind în aceeaşi zi, taxele însumând 216 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava