Comenzi MOPAN Suceava

Aproape 6.000 de suceveni au umplut la refuz esplanada Casei de Cultura la a 4-a editie a Simfoniilor de Toamna.
In anul in care sloganul Rotary International este „Be a gift to the world” – „Fii un dar catre Comunitate!”, comunitatea din Suceava s-a mobilizat exemplar si i-a daruit lui Ciprian Pinzariu 38.724 lei adica aproximativ 8.605 euro.
„In afara sumei cu adevarat impresionante care a fost donata de catre suceveni, unui sucevean, m-a impresionant faptul ca in urnele cu donatii am gasit si 3 tichete de masa. Emotia transmisa de prezentarea cazului social a facut ca o persoana sa renunte la necesarul zilnic de alimente, acest gest fiind cu siguranta completat de ultimele resurse financiare ale multora dintre participanti, pentru a ajuta pe cineva mai greu incercat de soarta”, a spus Dan Cuşnir, membru al Clubului Rotary Suceava Bucovina. El a apreciat că ceea ce s-a intamplat miercuri seara la Suceava ne intareste convingerea ca orice si oricat am reusi sa facem pentru Suceava si suceveni, acestia merita mai mult. „Intotdeauna sucevenii merita mai mult decat reusim noi sa facem pentru ei”, a mai spus Cuşnir.

Aproape 6.000 de suceveni au umplut la refuz esplanada Casei de Cultură la Simfoniile de Toamnă, 9.0 out of 10 based on 11 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (11 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava