MOPAN Suceava

Aproape 60% dintre persoane din județul Suceava care s-au infectat cu noul coronavirus s-au vindecat. Prefectura Suceava a transmis că potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, în județ sunt declarate vindecate 2021 de persoane. La raportarea oficială de astăzi, numărul total al îmbolnăvirilor de coronavirus din județ era de 3.421 de persoane.

De asemenea, astăzi, la nivelul județului Suceava se află în autoizolare la domiciliu 361 de persoane, iar în carantină instituționalizată  636 de persoane. Persoanele aflate în autoizolare la domiciliu sunt clinic sănătoase, fără simptome specifice infecției COVID – 19. Din izolare voluntară au ieșit până acum 14.983 de persoane.

Din carantină instituționalizată, după obținerea avizului epidemiologic, au ieșit, de la instituirea măsurii de carantinare și până în prezent, 2465 persoane.

La nivelul județului Suceava, până la această dată au fost efectuate 16643 teste.

De asemenea, Prefectura Suceava a transmis că „reamintim că în situația în care vă deplasați între localități, înafara zonei metropolitane, pentru asigurarea de bunuri necesare, aveți nevoie de declarație pe propria răspundere (scrisă de mână sau tipărită de pe formulare.sts.ro) în care veți bifa punctul 11 “alte motive justificate”. Zona metropolitană cuprinde localitățile aflate pe o rază de până la 30 de kilometri față de principalul oraș (conform art.11 din Legea nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional – Secţiunea a IV-a Reţeaua de localităţi).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava