Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproape 700 de locuri pot fi ocupate în liceele sucevene, în cea de a doua etapă a admiterii, care are loc pe 24 iulie. Cele mai multe, 107, sunt la Colegiul Tehnic „Vasile Lovinescu” din Fălticeni, iar cele mai puţine, 25, la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” din Siret.

Aşadar, 24 iulie este ziua în care are loc repartizarea computerizată a candidaţilor din etapa a doua de Admitere, în judeţul Suceava fiind disponibile 693 de locuri, rămase neocupate după prima etapă de admitere. Cifra reprezintă 11,3% din numărul total de locuri. 33 de candidaţi suceveni, cu medii de admitere între 4,50 şi 7,20, au rămas nerepartizaţi pentru că nu şi-au corelat opţiunile cu mediile lor.

Cele mai multe locuri libere se găsesc în colegiile tehnice şi liceele tehnologice De pildă, în municipiul Suceava, la Colegiul Tehnic „Petru Muşat”, sunt disponibile 52 de locuri, majoritatea la specializările Mecanică şi Electric din cadrul profilului Tehnic. La Colegiul „Alexandru Ioan Cuza”, tot din Suceava, pot fi ocupate 61 de locuri la specializările: Electric, Mecanică, Economic şi Filologie. Colegiul Tehnic „Vasile Lovinescu” Fălticeni (fostul liceu agricol) are cele mai multe locuri rămase neocupate, 107, la Construcţii, Electronică, Economic, Silvicultură, Protecţia mediului, Agricultură. La Liceul Tehnologic Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc au rămas neocupate 69 de locuri, la Liceul Tehnologic „Tomşa Vodă” Solca şi Liceul „Iorgu Vîrnav Liteanu” Liteni sunt câte 54 de locuri libere, 44 la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldoviţa, 29 la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni şi 25 la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” din Siret.

Pe 25 iulie, liceele vor transmite situaţia locurilor rămase libere în urma înscrierii candidaţilor admişi în cele două etape, iar în perioada 28-31 iulie vor fi rezolvate, de comisia judeţeană de admitere, situaţiile speciale, respectiv cele privind candidaţii care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi cei care nu au participat la primele două etape. În etapa a treia de admitere în licee, repartizarea computerizată va avea loc pe 4 şi 5 septembrie, pentru elevii care nu au participat la nici o repartizare, care nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava