Concert pascal
MOPAN Suceava

Pompierii au intervenit, astăzi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la unul din cauciucurile de pe puntea spate a unei autocisterne, pe raza localității Vadu Moldovei. Potrivit ISU Suceava, flăcările se puteau extinde la cisterna încărcată cu bitum.

La fața locului, au intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Vadu Moldovei, cu o autospecială, care au localizat focul până la sosirea pompierilor militari. Aceștia au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Ulterior, incendiul a fost lichidat, iar încărcătura a fost răcită, până la o temperatură de siguranță.

Au ars anvelopele axelor dreapta-spate, instalația electrică din aceeași zonă și s-au degradat învelișul exterior al cisternei și izolația rezervorului principal. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de frecare mecanică, în urma unei defecțiuni tehnice. În incendiu nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat capul tractor, restul cisternei și 24 metri cubi de bitum.

 

Aproape de o tragedie. O autocisternă cu bitum la un pas de a lua foc, la Vadu Moldovei, în urma unui incendiu la unul din cauciucuri (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava