• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Aproximativ 500 de elevi și preșcolari au fost astăzi la Inspectoratul de Jandarmi Suceava cu ocazia Zilei Porților Deschise. Manifestarea s-a înscris în Programul „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Inspectoratul de Jandarmi a comunicat că elevii și preșcolarii au văzut spațiile unde își desfășoară jandarmii activitatea, tehnica auto, precum și materialele din dotarea posturilor montane și a structurilor de intervenție.

De asemenea, au asistat la un exercițiu cu cîinii de serviciu și au vizionat o expoziție de monede și bancnote aparținînd unui cadru militar al inspectoratului. Tot astăzi, detaşamentele de jandarmi din Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuți, Vatra Dornei și Cîmpulung au fost vizitate de 930 de elevi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava