Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproximativ 70 de polițiști locali vor fi angrenați în misiuni cu prilejul Zilelor Sucevei, programate în perioada 22-24 iunie. Șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a informat că vor fi instituite măsuri privind asigurarea ordinii și siguranței publice, prevenirea faptelor antisociale și fluidizarea circulației rutiere. El a menționat că se va mai acționa pentru prevenirea și combaterea activității de comerț ilicit, dar și pentru depistarea celor care depozitează deșeuri necontrolat și în alte locuri decât cele autorizate. Polițiști locali vor fi prezenți și pe traseul procesiunii cu moaștele Sfântului Ioan, alături de jandarmi și polițiști de la Biroul Rutier.
„Se va acționa pentru prevenirea și combaterea activității de comerț ce se va desfășoara fără a respecta legislația în vigoare, iar în domeniul protecției mediului, în atenția polițiștilor locali vor fi agenții economici și persoanele fizice care depozitează necontrolat și în alte locuri decât cele autorizate deșeuri sau ambalaje.
De asemenea, polițiștii locali vor participa direct la procesiunea închinată Sf. ”Ioan cel Nou” de la Suceava, totodată, fiind luate măsuri de ordine și siguranță publică, de fluidizare a traficului rutier și pietonal în zona Mănăstirii ”Sf Ioan”, dar și pe traseul de desfășurare a procesiunii de însoțire a moaștelor, în colaborare cu Brigada Mobilă de Jandarmi Bacău și Biroul Rutier al Poliției Municipiului”, a spus Ovidiu Doroftei.
Cetăţenii sunt rugaţi, acolo unde semnalează evenimente sau fapte care intră sub incidenţa legii, să apeleze la poliţiştii din teren, la Secţiile de Poliţie Locală sau la dispeceratul instituţiei, la telefonul 0230-212.192.
Având în vedere că în zilele următoare zona Mănăstirii Sf Ioan, zona centrală și parcarea de la Iulius Mall Suceva vor fi aglomerate, Poliția Locală Suceava îi sfătuiește pe cetățenii care vor participa la evenimentele organizate, să acorde o atenție deosebită obiectelor și bunurilor de valoare pe care le au asupra lor, pentru a nu deveni victime ale infractorilor.
De asemenea, sucevenii însoțiți de copii, atât în zona Mănăstirii Sf Ioan, în centrul municipiului, parcarea de la Iulis Mall Suceava sau în alte zone unde se desfășoară activități dedicate Zilelor Sucevei sunt sfătuiţi să fie în permanență atenți pentru a evita orice situație neplăcută.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava