Concert pascal
MOPAN Suceava

Brigada românească cel mai bine cotată pe plan internațional, alcătuită din arădeanul Ovidiu Hațegan, sătmăreanul Octavian Șovre și suceveanul Sebastian Gheorghe, a fost delegată de UEFA să oficieze la mijlocul acestei săptămâni duelul dintre Celtic și Valencia, contând pentru șaisprezecimile de finală ale Europa League. Manșa tur dintre cele două formații se va disputa pe stadionul Celtic Park din Glasgow, azi, cu începere de la ora 22.00.
Sebastian Gheorghe și colegii săi traversează un moment foarte bun al carierei, în toamna anului trecut fiind desemnați să conducă o serie de meciuri importante la nivel european, precum ȚSKA Moscova – Real Madrid, Barcelona – Inter Milano, Juventus Torino – Manchester United, FC Porto – Schalke din Champions League, dar și confruntarea Germania – Olanda, din Liga Națiunilor.
În vârstă de 42 de ani, Sebastian Gheorghe a început arbitrajul încă din perioada adolescenţei, la îndemnul tatălui său, Constantin Gheorghe, şi el fost purtător al ecusonului FIFA. Sebi a debutat în Liga I în urmă cu 12 ani, cu prilejul unui meci între Gloria Bistriţa şi Sportul Studenţesc Bucureşti, iar în anul 2016 a avut şansa de a fi delegat atât la Campionatul European din Franţa, cât şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava