MOPAN Suceava

Arbitrul român Ovidiu Haţegan va conduce meciul dintre echipa spaniolă CF Valencia şi formaţia italiană Atalanta Bergamo, programat azi, 10 martie, în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, informează FEF.

Haţegan îi va avea alături pe asistenţii Octavian Şovre, din Satu Mare şi Sebastian Gheorghe, din Suceava, în timp ce al patrulea oficial va fi Sebastian Colţescu. În camera VAR se vor afla doi oficiali din Polonia: Pawel Gil – arbitru VAR şi Tomasz Kwiatkowski – asistent VAR.

În meciul tur, disputat la Milano, Atalanta s-a impus cu scorul de 4-1. UEFA a anunţat că returul din Spania se va juca fără spectatori ca urmare a epidemiei de infecţii cu coronavirus din mai multe ţări europene şi a creşterii numărului cazuri de pe teritoriul Italiei.

În actuala ediţie a cupelor europene, brigada română Haţegan, Şovre şi Gheorghe au mai arbitrat duelul dintre Borussia Dortmund şi Barcelona, din grupele Ligii Campionilor, dar şi confruntarea dintre Rosenborg şi Dinamo Zagreb, contând pentru play-off-ul aceleiaşi competiţii.

De asemenea, în toamnă cei trei au oficiat duelul Turcia – Albania, din preliminariile EURO 2020, dar şi confruntarea Istanbul Başakeşhir – AS Roma, din Europa League.
Tot în acest sezon, brigada românească a condus trei partide la Campionatul Mondial al Cluburilor și alte șapte în Superliga din Arabia Saudită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava