MOPAN Suceava

Arbitrii Ovidiu Haţegan şi Radu Petrescu au fost delegaţi de UEFA să arbitreze partide din returul play-off-ul Ligii Campionilor, respectiv Europa League, informează frf.ro.
UEFA a anunţat brigăzile de arbitri care vor oficia în această săptămână la partidele retur din play-off-urile de Liga Campionilor şi Europa League.

România va avea reprezentanţi în ambele competiţii intercluburi. Ovidiu Haţegan a fost delegat la partida de Liga Campionilor dintre Rosenborg şi Dinamo Zagreb, care se va disputa azi, 27 august, la Trondheim. În tur, la Zagreb, croaţii s-au impus cu scorul de 2-0.

La meciul la care va dispune şi de tehnologia VAR, Haţegan îi va avea ca asistenţi pe Octavian Şovre şi suceveanul Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial desemnat a fost Sebastian Colţescu.

Joi, 29 august, Radu Petrescu va conduce partida Zorya şi Espanyol, din Europa League. În tur, la Barcelona, spaniolii s-au impus cu scorul de 3-1. Asistenţi vor fi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, iar al patrulea oficial delegat este Marcel Bîrsan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava