MOPAN Suceava

Cea mai valoroasă brigadă de arbitri de fotbal din țara noastră, alcătuită din arădeanul Ovidiu Hațegan, suceveanul Sebastian Gheorghe și orădeanul Octavian Șovre, va oficia unul dintre cele mai interesante meciuri de la mijlocul acestei săptămâni din competițiile europene, mai exact duelul dintre Dinamo Kiev, formație antrenată de Mircea Lucescu, și Juventus Torino, din cadrul primei etape a grupelor Ligii Campionilor. Este a doua oară în decurs de patru săptămâni în care Hațegan, Gheorghe și Șovre îl vor arbitra pe Mircea Lucescu, după duelul din play-off-ul Ligii Campionilor, dintre Gent și Dinamo Kiev, din 23 septembrie. Meciul Dinamo Kiev – Juventus Torino va avea loc marți, 20 octombrie, cu începere de la ora 19.45, și va fi transmis în direct de postul de televiziune DigiSport.
În vârstă de 43 de ani, Sebastian Gheorghe a început arbitrajul încă din perioada adolescenţei, la îndemnul tatălui său, Constantin Gheorghe, şi el fost purtător al ecusonului FIFA. Sebi a debutat în Liga I în urmă cu 13 ani, cu prilejul unui meci între Gloria Bistriţa şi Sportul Studenţesc Bucureşti, iar în anul 2016 a avut şansa de a fi delegat atât la Campionatul European din Franţa, cât şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
Ambele echipe au înscrişi jucători români în loturile trimise la UEFA, Dinamo Kiev pe Tudor Băluţă, iar Juventus pe Radu Drăguşin, ambii internaţionali de tineret. Drăguşin este testat pozitiv la coronavirus şi deci indisponibil pentru meciul de azi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava