Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto9 poze în acest set

ARD Suceava este primul competitor politic care a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Judeţean. Acest lucru s-a întîmplat astăzi, la ora 11.00. Candidaturile se pot depune pînă pe 30 octombrie, la miezul nopţii. Din Alianţa România Dreaptă-ARD fac parte PDL, Partidul Forţa Civică şi PNŢCD. Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, speră ca ARD să obţină în judeţ doi senatori şi cinci deputaţi. În judeţul Suceava sunt 10 locuri de deputat şi patru de senator. El a afirmat că toţi cei 14 candidaţi ai Alianţei sînt suceveni, iar media lor de vîrstă este de 51 de ani. Gheorghe Flutur a menţionat că lista candidaţilor include trei medici, trei profesori, trei ingineri, doi economişti, doi jurişti şi un om de afaceri. El a mai spus că îşi doreşte o campanie electorală civilizată pentru ca oamenii să poată înţelege cine este cel mai bun.

“ Alianţa România Dreaptă este prima formaţiune politică care depune lista de candidaţi pentru Parlamentul României. De altfel, şi la Bucureşti am fost prima organizaţie pentru care cei doi co-preşedinţi au semnat această listă de candidaţi”, a spus Flutur. El a arătat că pe lista ARD Suceava de candidaţi se regăsesc trei ingineri, doi economişti, doi jurişti, trei medici, trei profesori şi un om de afaceri. „Este o listă cu oameni puternici, cu oameni responsabili. ARD propune pentru Parlamentul României oameni credibili, oameni care să continue marile proiecte pentru judeţul Suceava, ca o viitoare capitală de regiune. O echipă care va munci pentru aducerea de fonduri europene şi guvernamentale aşa cum aşteaptă populaţia. Plecăm la drum cu gândul de a face ceva mai bun pentru viaţa oamenilor. Şi când mă refer la viaţa oamenilor mă refer şi la veniturile lor, la confortul şi siguranţa lor. Asta este echipa Alianţei România Dreaptă, care are sigla inima. Şi îi chem pe suceveni să vină să voteze din inimă, oameni cu inimă de suceveni”, a spus Flutur.

ARD Suceava îi va avea ca şi candidaţi pentru Camera Deputaților pe actualii deputaţi Ioan Bălan – colegiul 2 care include cartierul Burdujeni din Suceava și câteva comune limitrofe, Sanda Maria Ardeleanu – colegiul 1 Suceava, Dan Gabriel Gospodaru – colegiul 10 Gura Humorului- Cîmpulung Moldovenesc, actualul senator Orest Onofrei – colegiul 6 Rădăuți-Milișăuți. Pentru un mandat de deputat vor mai candida omul de afaceri Dumitru Mihalescul pe colegiul 7 Vicov-Putna, fostul primar de Falticeni, Vasile Tofan pe colegiul 4 Falticeni, Daniel Ungurian, consilier local în municipiul Suceava şi consilier la cabinetul senatorului Onofrei, pe colegiul 8 Siret, fostul adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean în perioada guvernării PDL, Mihai Vitcu pe colegiul 5 Dolhasca-Mălini din zona Fălticeni, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Ilie Vasile pe colegiul 3 Cajvana-Şcheia. Candidatul Partidului Forţa Civică va fi Ovidiu Milici, acesta vizând postuld e deputat din colefiul 9 Vatra Dornei. La Senat pe colegiul 2 Suceava va candida liderul democrat liberalilor Gheorghe Flutur, pe colegiul 3 Fălticeni va candida Corneliu Popovici, pe colegiul 4 Rădăuți-Siret va candida omul de afaceri Marius Vatavu, iar pe colegiul 1 Vatra Dornei va candida fostul secretar de stat din Ministerul Sănătăţii, medicul Cristian Irimie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava