MOPAN Suceava

Deputatul PDL de Suceava. Sanda-Maria Ardeleanu, a declarat miercuri că dreapta politică românească este mai hotărâtă ca niciodată să se mobilizeze şi să formeze un opoziţie extrem de puternică la „strategia politică murdară” pe care candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte a pregătit-o pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Sanda-Maria Ardeleanu a spus că sucevenii, dar şi toţi românii care au votat cu dreapta, au înţeles că democraţia în România mai poate fi salvată doar dacă dreapta va câştiga alegerile. „ Le mulţumesc tuturor sucevenilor, şi sunt fericită că în calitate de deputat în colegiul 1 pot să anunţ această victorie a dreptei la Suceava. Iar dreapta este mai hotărâtă ca niciodată să se adune, să formeze un bloc puternic ca opoziţie şi răspuns la strategia politică murdară pe care Victor Ponta a lansat-o deja pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale”, a spus Ardeleanu.

Ea a subliniat că primul tur al alegerilor a arătat foarte clar „măsura incompetenţei unui Guvern condus de Victor Ponta, măsura minciunii a dezinteresului şi chiar măsura urii pe care Victor Ponta o are faţă de românii din Diaspora”. Sanda-Maria Ardeleanu a afirmat că atât în ziua votului, cât şi ulterior, a fost contactată de numeroase persoane din ţările UE şi din Republica Moldova care i-au sesizat faptul că a existat o împiedicare voită a votului cetăţenilor români din Diaspora. „Acest lucru nu poate să rămână nepedepsit. Iar ceea ce ne promite Victor Ponta acum în calitate de prim ministru şi principal responsabil al organizării alegerilor prezidenţiale, dincolo de faptul că este şi candidat la aceste alegeri, asigurările pe care ni le dă legat de corectitudinea celui de-al doilea tur, nu vin din proprie convingere. Toate aceste asigurări vin ca urmare a ceea ce Europa şi întreaga lume îi spune”, a spus deputatul PDL de Suceava.

Sanda-Maria Ardeleanu a explicat că „strategia politică murdară” la care a făcut referire este demonstrată prin alianţele pe care Victor Ponta le face în această perioadă, dar şi prin oamenii care fac parte din aceste alianţe. Ea a făcut referire în mod special la alianţa dintre Victor Ponta şi Corneliu Vadim Tudor, subliniind în mod special atacurile pe care acesta din urmă le-a făcut la adresa justiţiei din România. „Strategia murdară înseamnă atacul la justiţie. Am luptat pentru o justiţie independentă, care a înceut să-şi facă treaba, iar oamenii aceştia au un ţel comun, şi anume atacul la justiţie”, a declarat Ardeleanu, care a adăugat că „este inacceptabil să vii într-o strategie de campanie cu asemenea declaraţii. Nu mai vorbesc de atacurile xenofobe, rasiste despre care uitaserăm în România. Acum ele sunt aduse la suprafaţă de această strategie murdară pe care o are Victor Ponta şi care se va întoarce împotriva lui”.

Sanda-Maria Ardeleanu a mai precizat că pentru a stopa aceste abuzuri, formaţiunile de dreapta trebuie să înţeleagă faptul că acum este ultima şansă pe care România o are „înainte de fi total confiscată de o stângă coruptă, care ne-a adus reale deservicii în imaginea ţării noastre”.

Ea a făcut un apel către toţi sucevenii, şi „chiar către Suceava tăcută”, către tineri şi către cei care nu au fost la vot în primul tur de scrutin să se prezinte la urne în data de 16 noiembrie 2014, şi să-şi dea votul pentru Klaus Iohannis. „Să-şi dea votul pentru o ţară a prosperităţii, pentru o ţară în care să se schimbe ceva în profunzime, în care clasa politică să nu mai poată face ceea ce nu este în interesul direct al românilor”, a arătat deputatul PDL de Suceava. Ea i-a îndemnat pe suceveni să voteze cu Klaus Iohannis, cel care este omul faptelor şi care reprezintă garanţia unei Românii normale. „Cum puteţi să votaţi un om al vorbelor, Victor Viorel Ponta, care nu are nimic în spate, nici o realizare notabilă şi care ne păcăleşte în fiecare zi? Sunt convinsă că nici un sucevean nu se va lăsa păcălit”, a mai precizat Sanda-Maria Ardeleanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava