Festivalul International Ciprian Porumbescu

Deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, consideră că actuala Guvernare PSD a transformat microbuzele şcolare în microbuze electorale. Sanda-Maria Ardeleanu a spus că zilele trecute, în toată „România prietenă puterii” au avut loc festivităţi de predare a cheilor microbuzelor școlare, „atât de așteptate, de ani de zile, de micii și mai marii școlari care ajungeau pe jos sau abandonau școala din cauza lipsei acestor mijloace de transport”.

„Mă bucur sincer de bucuria inocentă a elevilor care vor fi ajutați să nu mai părăsească școala sau să străbată drumul, și așa lung și greu al învățăturii, în condiții deloc europene”, a spus Ardeleanu.

Ea a precizat că în calitate de deputat de Suceava și membru în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților, a semnalat în numeroase rânduri, prin declarații politice, interpelări în scris sau directe, problemele legate de cauzele abandonului școlar. Deputatul PDL a mai spus că nevoia de microbuze și autobuze era unanim recunoscută, iar promisiunile se făceau, de fiecare dată, “cu termene clare”.

„Constat că a trebuit să intrăm într-o nouă campanie electorală pentru ca acele promisiuni să fie onorate. Mi-e greu să o spun dar trebuie să remarc că microbuzele școlare au devenit anul acesta microbuze electorale”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu.

Ea a adăugat că îşi doreşte ca aceste microbuze să nu fie folosite pentru a duce oameni la nunți sau la vot, așa cum s-a mai întâmplat, ci să fie folosite doar pentru elevi. „Mai mult, fac și un apel către Guvernul României de a sprijini primăriile pentru acoperirea costurilor viitoare legate de utilizarea mijloacelor de transport: combustibil, personal, întreținere, care, după cum știm, sunt cu greu suportate de bugetele unităților administrativ-teritoriale beneficiare, mai ales a acelora care nu fac parte din lanțul puterii”, a subliniat Ardeleanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava