MOPAN Suceava

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, candidat ARD pe Colegiul nr. 1 Suceava, susține că Ștefan Alexandru Băișanu, contracandidatul ei, încalcă legea atunci când își promovează imaginea pe panourile LED din muncipiul Suceava. Articolul de lege la care face referire Sanda-Maria Ardeleanu este Art. 39 alin. 7 din Legea 35/2008 prin care sunt interzise afișele electorale care combină culorile într-o succesiune ce reproduce drapelul României sau a altui stat. Legea definește afișul electoral ca fiind: apel, declarație, fotografie sau alt material sub formă tipărită, inclusiv spoturile electorale video.

Aceasta a luat atitudine sesizând Biroul Electoral Județean printr-o contestație, solicitând retragerea de pe panourile LED de pe raza Colegiului nr.1 Suceava a spoturilor electorale care îl înfățișează pe Ștefan Alexandru Băițanu lângă drapelul României.

“Mă întreb de ce crede contracandidatul meu că merită să ajungă în Parlament pentru a iniția legi din moment ce acesta nu este în stare să le respecte pe cele deja existente. Fac un apel către domnul Ștefan Alexandru Băișanu ca pe acest final de campanie să arate respect față de suceveni respectând legea. “

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava