MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava a fost desemnată să coordoneze echipa tehnică pentru proiectul „Bucovina – capitală culturală europeană”. Decizia a fost luată în şedinţa de ieri a Biroului Politic Judeţean al PNL Suceava, cu unanimitate de voturi. „Astăzi, 23 iulie 2015, a avut loc şedinţa Biroului Politic Judeţean al PNL Suceava, in cadrul căreia s-a hotărât, in unanimitate de voturi, constituirea unei comisii tehnice la nivelul judeţului Suceava in vederea pregătirii documentaţiei ce stă la baza iniţierii „Proiectului Bucovina Capitală culturală Europeană”, se arată într-un comunicat al PNL Suceava. Astfel, profesorul universitar DHC Sanda Maria Ardeleanu în colaborare cu Daniel Prorociuc, consilier local sucevean, au fost votaţi în calitate de coordonatori ai acestei echipe tehnice. “Aşteptăm toţi oamenii de cultură din Bucovina să se alăture acestei generoase idei care trebuie să devină Proiectul fiecărui sucevean”, se mai arată în comunicatul PNL Suceava.
Sanda-Maria Ardeleanu a declarat joi că în perioada următoare se va proceda la constituirea echipei tehnice, fiind vizaţi specialişti în domeniile culturii. „De asemenea, vom redacta scrisori pentru contactarea partenerilor externi care ni se vor putea alătura, în primul rând partenerii tradiţionali ai Sucevei şi Bucovinei. De asemenea, se va impune o întâlnire la nivel de administraţie municipală şi judeţeană, şi va va fi nevoie de un consens politic şi al administraţiilor locale. Acest proiect presupune intrarea în echipă a tuturor primarilor”, a spus Ardeleanu.
Ea a adăugat că „este proiectul fiecărui bucovinean şi sucevean şi vom încerca să constituim o desfăşurare de idei coerentă în interiorul proiectului. Proiectul trebuie să fie foarte clar. Acum există doar o idee de proiect, o dorinţă de candidatură, un vis şi un ideal. Până la existenţa unui proiect mai este cale lungă, iar aspectul cel mai important acum într-o primă etapă este diagnosticul pe care această echipă tehnică îl va pune legat de şansele pe care Bucovina le are acum în forma de dezvoltare culturală a infrastructurii din municipiul reşedinţă de judeţ şi din oraşele Bucovinei. De aceea sperăm să atragem puncte în favoarea noastră la nivelul Bucovinei”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava