• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Rezultat istoric pentru echipa de juniori a României la Calgary, Canada. Sănierii Carmen Manolescu, Andrei Turea, Marian Gâtlan şi Flavius Crăciun, legitimaţi la Clubul Sportiv Orăşenesc Sinaia şi antrenaţi de Alexandru Comşa, au obţinut argintul  la prima etapă de Cupă Mondială destinată juniorilor, în concursul pe echipe. Competiţia internaţională a fost strânsă, la start fiind prezente șapte ţări cu tradiţie în acest sport. Românii s-au clasat pe locul doi după italieni iar locul  trei a fost ocupat de echipa Rusiei.

Concursul pe echipe este unul dificil. Sportivii iau startul unul după celălat, în ordinea: simplu masculin, simplu feminin şi dublu. Acelaşi echipa a participat în primăvara acestui an la Jocurile Olimpice de Tineret din Norvegia unde s-a clasat pe locul şase.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava