Ariana Grande spune că în ultima perioadă „a învățat și s-a vindecat”.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani a reflectat recent asupra a cât de mult s-a schimbat în ultimele 12 luni, de când a lansat ‘Thank U, Next’ – în care vorbește despre fostele sale relații amoroase, printre care cea cu fostul logodnic, Pete Davidson, și cea cu regretatul ei fost iubit Mac Miller.

Într-un mesaj postat pe Twitter, Ariana a scris, potrivit contactmusic.com: „La mulți ani, ‘Thank U, Next’. Nu îmi vine să cred că anul acesta am petrecut mai mult timp singură ca niciodată, nu îmi vine să cred cât de multe ședințe cu terpeutul meu am avut, nu îmi vine să cred de cât de multe ori am cântat piesa aceasta, nu îmi vine să cred cât de mult am învățat și m-am vindecat, nu îmi vine să cred cât de mult mai am de învățat și de vindecat…”

Ariana a continuat mesajul prin a le mulțumi fanilor și prietenilor pentru că i-au fost alături cât a susținut turneul ‘Sweetener World Tour’. „A fost un an foarte productiv, emoționant, nebun și totuși… fericit! Datorită vouă, celor care mi-ați oferit putere, energie, inspirație… și datorită prietenilor care m-au ajutat să fiu bine, atât în turneu cât și acasă. Știu că și ei sunt la fel de epuizați ca mine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava