Concert pascal
MOPAN Suceava

Ariana Grande ascultă muzica lui Mac Miller, în încercarea de a accepat faptul că fostul ei iubit nu mai este, notează contactmusic.com.

Rapper-ul american a decedat la vârsta de 26 de ani. Starul – care a avut o relație intens mediatizată cu Ariana Grande – a fost găsit inconștient în locuința sa din San Fernando Valley, vineri, 7 septembrie, și a fost declarat mort de paramedicii ajunși la fața locului. Miller – pe numele real Malcom McCormick – s-a luptat cu dependența de droguri ani la rând, iar potrivit TMZ, cauza morții ar fi o supradoză.

Mac Miller s-a despărţit anul acesta de iubita sa, cântăreaţa Ariana Grande, după o relație de aproximativ șase ani, ruptura dinte ei fiind intens mediatizată.

Ariana Grande încearcă din răsputeri să accepte că fostul ei iubit nu mai este. Ea a postat recent pe Instagram Stories două dintre cele mai noi piese ale rapper-ului, ‘Ladders’ și ‘Dunno’, piese despre care se crede că sunt despre cântăreață.

Postările vedetei vin la scurt timp după ce aceasta a postat un filmuleț-tribut pentru Mac, tot pe contul ei de Instagram, în care a scris, conform sursei citate: „Te-am adorat din prima clipă în care te-am cunoscut, când aveam nouăsprezece ani și mereu o voi face. Nu pot să cred că nu mai ești. Chiar nu pot conștientiza acest lucru. Am vorbit despre asta. De atât de multe ori. Sunt atât de mânioasă, sunt atât de tristă și nu știu ce să fac. Ai fost cel mai drag prieten al meu. Atât de mult timp. Mai presus de oricine. Îmi pare atât de rău că nu am putut să te ajut, că nu am putut să îți iau durerea. Chiar am vrut să fac asta. Cel mai bun și blând suflet, care s-a confruntat cu niște demoni pe care nu i-a meritat niciodată. Sper că acum ești bine. Odihnește-te.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava