Concert pascal
MOPAN Suceava

Ariana Grande este „foarte tristă” din cauza despărțirii de Pete Davidson și „încearcă din greu să meargă mai departe”.

Autoarea hit-ului ‘Dangerous Woman’ a scris pe Instagram, postare care a fost ștearsă la scurt timp, potrivit contactmusic.com: „Este timpul să spun ‘pa, pa’ internetului pentru o perioadă scurtă de timp. Este greu să mă feresc de știrile pe care nu aș vrea să le aflu acum. Este foarte trist și încercăm cu toții din greu să mergem mai departe. Vă iubesc. Și vă mulțumesc pentru că mi-ați fost mereu aproape.”

Într-o altă postare făcută pe rețelele de socializare, cu câteva zile în urmă, Ariana a mărturisit că suferă de „anxietate” din cauza despărțirii. „Nu îmi vine să cred că am dat voie anxietății aproape să îmi ruineze această zi. Nu astazi Satan! Nici mâine și nici poimâine, nu, nu.”, a scris alături de o fotografie de la repetițiile pentru show-ul NBC ‘A Very Wicked Halloween’ – care celebrează 15 ani de la punerea în scenă a celebrului musical ‘Wicked’ – programat pentru sfârșitul acestei luni.

După despărțirea Arianei de Pete, un apropiat de-al cântăreței a spus, potrivit sursei citate: „Ariana este cea care a luat decizia finală. A fost timpul să realizeze că nu era momentul potrivit pentru ei, iar Pete este cu inima frântă. Pete este încă foarte îndrăgostit de ea… A vrut să își construiască întreaga lume în jurul ei, dar ea nu era disponibilă emoțional… El a realizat că Ariana a ajuns la limită cu presiunea exercitată de toți din jur asupra ei. Erau zile în care ea își dorea să fugă undeva, să fie singură și liniștită. Pete a fost nevoit să îi ofere acest spațiu.”

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Ariana Grande a anunțat că își va lua puțin timp liber pentru a se „vindeca” după moartea fostului ei iubit, Mac Miller, dar și după atacul terorist de la concertul ei de anul trecut. Ea a scris pe Twitter, potrivit contactmusic.com: „Totul va fi bine. Vă iubesc foarte mult.” Apoi, a postat pe contul ei de Instagram o fotgrafie cu un cer înnorat și un mesaj similar: „Totul va fi bine… câte puțin în fiecare zi.”

Rapper-ul american Mac Miller a decedat la vârsta de 26 de ani. Starul – care a avut o relație intens mediatizată cu Ariana Grande – a fost găsit inconștient în locuința sa din San Fernando Valley, pe 7 septembrie, și a fost declarat mort de paramedicii ajunși la fața locului. Miller – pe numele real Malcom McCormick – s-a luptat cu dependența de droguri ani la rând, iar potrivit TMZ, cauza morții ar fi o supradoză.

Mac Miller și Ariana Grande s-au despărțit anul acesta, după o relație de aproximativ șase ani, ruptura dinte ei fiind intens mediatizată, mai ales că, la scurt timp, Ariana s-a logodit cu Pete Davidson.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava