MOPAN Suceava

Ariana Grande a confirmat că s-a întors în studioul de înregistrări şi lucrează la muzică nouă. Vedeta în vârstă de 24 de ani a dezvăluit că lucrează la piese noi, răspunzând pe o pagină de Instagram creată de un fan care postase „o foarte veche sau falsă fotografie”, ce sugera că ea s-ar afla din nou în studio.

Ariana a făcut ‘screenshot’ fotografiei şi a scris pe Instagram, potrivit contactmusic.com: „Sunt sigură că aceasta este foarte veche sau falsă. Dacă ai vrut confirmarea că lucrez la piese noi de ce nu ai întrebat pur şi simplu?”

Apoi a distribuit o imgine cu ea într-un studio şi un videoclip înfăţişând-o lucrând. Mai mult, în iunie, Pharrell Williams a dezvăluit, fără să vrea, că lucrează cu Ariana Grande şi Justin Timberlake la noile lor albume. Producătorul în vârstă de 44 de ani a lăsat să-i scape aceste informaţii în timpul unei emisiuni de televiziune în care explica de ce nu se poate întoarce ca mentor la ‘The Voice’. „Sincer, trebuie să lucrez. Am atât de multă treabă. A fost distractiv să fac asta până acum, a fost ca un drog pentru mine să ajut pe alţii. Nu m-am săturat, dar am multă treabă, am muzică de făcut, atât de multe albume de produs. Minunatul album al Arianei Grande, minunatul album al lui Justin Timberlake…”, a spus Pharrell Williams în timpul show-ului ‘TODAY’, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava