Concert pascal
MOPAN Suceava

Ariana Grande va deveni cetăţean de onoare al oraşului Manchester, pe 12 iulie, după ce a susţinut concertul caritabil ‘One Love Manchester’, la începutul lunii iunie, în beneficiul victimelor afectate de atacul terorist din Machester, informează contactmusic.com.

Atacul terorist a avut loc pe 22 mai, la Manchester Arena, în timpul unui concert susţinut de cântăreaţa americană, în urma acestuia înregistrându-se 22 de decese şi peste 50 de răniţi.

Potrivit sursei citate, oficialităţile oraşului îi vor acorda cântăreţei de 24 de ani titlul de cetăţean de onoare, luna viitoare. Primarul oraşului Manchester, Sir Richard Leese a declarat pentru The Daily Star Sunday: „Cu toţii avem motiv să fim extrem de mândri de Manchester şi de modul optimist, plin de iubire, curaj şi compasiune în care acest oraş a reacţionat la evenimentele teribile de pe 22 mai, în locul urii şi al fricii. Ariana a exemplificat acest răspuns. Cred că deja multe persoane o consideră un cetăţean de onoare al oraşului Manchester şi am fi încântaţi să facem acest lucru în mod oficial.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava