MOPAN Suceava

Candidatul Partidul Verde filiala județeană Suceava pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava este Aristide Maxim, a anunțat liderul județean al partidului, Dan Acibotăriță.

”Dl. Maxim, de-a lungul timpului, ne-a demonstrat că are câteva calități, pe care unii politicieni suceveni care ne hotărăsc soara, le-au îngropat. Iubește natura, luptă pentru ea, nu-și dorește acea groapă de gunoi pe vârful Mestecăniș, acea rușine națională, gândește verde, este un adevărat ecologist și este un om pentru oameni. În cadrul proiectelor de dezvoltare cu adevărat ale județului, dl. Aristide Maxim le-a introdus și pe cele care stopează furtul pădurii.

De asemenea, noi, verzii suceveni, amintim că Partidul Verde este singurul partid politic din România, membru al Verzilor (Ecologiștilor) Europeni.

Verzii sunt preocupați de protecția oamenilor și a mediului înconjurător, de drepturile animalelor și de salvarea naturii, oferind soluții economice durabile la marile probleme ale economiei și societății contemporane, supuse unor pericole :

  • tehnologice, industrie amenințătoare la adresa resurselor naturale epuizabile.
  • patrimoniului cultural și al mediului, cu efecte nefaste precum: poluarea, schimbările climatice, distrugerea stratului de ozon, încălzirea globală.
  • economice: consumerism, capitalism ultraliberal, criză financiară.
  • sociale: egocentrism, lăcomie, creșterea infracționalității.
  • politice: extremism, populism, corupție, pierderea încrederii cetățenilor în democrație și în instituțiile statului de drept.

Partidul Verde este unicul partid verde-ecologist din România care menține legături strânse cu verzii din Europa. Restul partidelor care se pozează în descoperitorii adevărului verde, doar în preajma alegerilor, sunt trecuți pe lista impostorilor.

Românii sunt prea inteligenți pentru a cădea în capcana Partidului Ecologist din România care se știe că este un partid balama al PSD-ului și al vechilor PDL-iști. PER-ul nu are identitate verde, el este un amestec de ideologii și interese”, a declarat Acibotăriță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava