MOPAN Suceava

În cursul zilei de sâmbătă, Serviciul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase – IPJ Suceava a organizat o acțiune punctuală pe linia respectării legislației de către posesorii de arme și permise de port armă. Poliţia Suceava a transmis că în urma acţiunii au fost întocmite 4 dosare penale privind infracțiunea de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor” și au fost indisponibilizate 4 arme neletale, 1 armă letală și un număr de 23 de elemente de muniție.

De asemenea, a fost anulat dreptul de deținere port și folosire pentru 5 deținători de arme și muniții care nu s-au prezentat în vederea prelungirii valabilității permisului de armă şi a fost constatată și aplicată o sancțiune contravențională prevăzută de Legea nr.295/2004 în valoare de 500 lei.

Astfel, sâmbătă, 15 iunie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava au identificat un bărbat de 57 de ani din comuna Cornu Luncii și alţi trei bărbați cu vârste între 48 și 68 de ani, toți din municipiul Suceava, posesori de permis de armă, ce nu s-au prezentat pentru prelungirea valabilității acestuia și nu au depus armele deținute la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirare. În cauză s-au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii  de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, având în vedere că cei 4 bărbați nu au depus armele deținute la un armurier autorizat în termenul legal de la expirarea permisului de armă. Totodată, au fost ridicate și indisponibilizate 4 arme neletale, o armă letală de vânătoare și un număr de 23 elemente de muniție neletală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava