MOPAN Suceava

Armonia Fălticeni a suferit a doua înfrângere în play-off-ul Ligii I de fotbal feminin, după ce a pierdut cu scorul de 1-2, pe terenul formaţiei Viitorul Reghin, într-un meci din etapa a II-a. Golul echipei antrenate de Marcel Irimie a fost marcat pe final de către Teodora Plăcintă, prea târziu pentru a mai schimba soarta partidei.
“N-am mai trăit de mult un asemenea meci. Am ratat din toate poziţiile. Gazdele au avut două ocazii şi ne-au marcat două goluri, primul dintr-un off-side evident, iar cel de-al doilea dintr-o lovitură liberă de pe 16 metri”, a precizat antrenorul Armoniei, Marcel Irimie.
Tehnicianul a mizat la Reghin pe un lot de doar 13 jucătoare, Boiciuc, Coşuleanu, D. Ungureanu şi I. Ungurean fiind accidentate.
Armonia Fălticeni: Roşca – Loghin, Mitruţ, Buturaş, Vasiliu, Neda, Vieru, Artenie, Nistor, Plăcintă, Pădurean. A mai jucat Crăciun.
Clasament: 1. Heniu 9p, 2. Vasas Odorhei 5p, 3. Viitorul Reghin 3p, 4. Armonia 1p
În următoarea rundă din play-off, Armonia Fălticeni va primi duminică, cu de la ora 11.00, pe stadionul “Tineretului”, vizita liderului Heniu Prundu Bârgăului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava