MOPAN Suceava

Armonia Fălticeni s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin după ce s-a impus stadionul “Tineretului”, cu scorul de 2-0, în fata prim-divizionarei Navobi Iaşi, într-un meci contând pentru faza optimilor.

Jucătoarele antrenate de Marcel Irimie, Alin Rotariu şi Pavel Crăciun au deschis scorul în minutul 12, în urma unui penalty transformat de Ada Neda. Cu un plus la capitolul pregătire fizică, gazdele şi-au dublat avantajul în minutul 77, când Teo Plăcintă a înscris cu un şut la colţul lung. Scor final 2-0, iar Armonia Fălticeni a făcut o nouă “victimă” în Cupa României după ce în Turul I a eliminat Heniu Prundu Bârgăului.

Armonia Fălticeni: Boiciuc – Crăciun, Mitruţ, Buturaş, Litra, Neda, Ungureanu, Artenie, Nistor, Plăcintă, Pădurean. Antrenor: Marcel Irimie, Alin Rotariu şi Pavel Craciun. Pe parcurs au mai intrat: Havristiuc, Roşca, Ungurean, Loghin şi Cărăbuş.

“Ne-am ridicat cel puţin la nivelul unei echipe din SuperLigă. Asta ca să nu spun că am fost mai bune decât adversarele noastre. Am dominat categoric jocul în special în repriza secundă, când s-a văzut că am făcut o bună pregatire fizică în cantonament. Sper să avem aceiaşi prestaţie şi în play-off şi în sferturile de finală ale Cupei României, fază în care am vrea să întâlnim campioana Olimpia Cluj”, a declarat Marcel Irimie.

Prin calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, jucătoarele de la Armonia Fălticeni şi-au îndeplinit şi cel de-al doilea obiectiv pentru acest sezon, după accederea în play-off-ul seriei de nord a Ligii I.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava