Concert pascal
MOPAN Suceava

Emblema hollywoodiană, Arnold Schwarzenegger, a primit un rol în pelicula ´478´, scrisă de Javier Gullon, conform contactmusic.com.

Starul, în vârstă de 67 de ani – a cărui film ´Terminator Genisys´ va fi lansat în scurt timp –  va interpreta rolul unui bărbat a cărui soție și copil mor într-un accident aviatic, după scenariul scris de autorul spaniol Javier Gullon, cunoscut mai ales pentru filmul ´Enemy´.

Personajul lui Schwarzenegger caută răzbunare pentru tragica eroare a inspectorului de trafic aerian, care, după evenimente, este plasat în custodie pentru protecție, informează Deadline.

Filmările pentru filmul ´478´ vor începe în toamnă, dar o dată a lansării în cinematografe urmează să fie dată publicității.

Până atunci, fanii actorului au oportunitatea să-l vadă reluându-și unul dintre rolurile sale emblematice când redevine personajul Terminator în ´Terminator Genisys´.

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de la Vue Westfield, Schwarzenegger a susținut că primul film din franciză s-a dovedit a fi profetic, mai notează sursa citată.

El a declarat: ˝În 1984 oamenii au crezut că este absolut nebunescă lumea creată de regizorul James Cameron. Nu ne imaginam noi, atunci, că într-o zi va deveni realitate. Mașinăriile au preluat controlul. Nu putem ține pasul. Joc șah pe computer la nivel mediu de dificultate și pierd unul din două jocuri. Tot ce mai rămâne să se întâmple acum este ca mașinile să aibă conștiință de sine. Acesta este singurul pas care lipsește pentru a ajunge la nivelul la care este Terminator. Aproape că fimăm realitatea. Nu mai putem spune: ´Oh, asta nu se va întâmpla niciodată!´ ca în 1984.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava