MOPAN Suceava

Arnold Schwarzenegger a fost alături, pe ultimul drum, de legendarul boxer Muhammad Ali.

Actorul s-a numărat printre multitudinea de celebrități care a participat la înmormântarea regretatului star, care a avut loc, vineri, în Louisville, Kentucky, orașul său natal. În total, 15.000 de persoane – fani, prieteni, familie – l-au condus pe ultimul drum pe Muhammad Ali.

Cortegiul funerar a mers aproximativ 30 de kilometri până în Louisville. Pe drum a fost întâmpinat de mii de oameni care au ieșit în stradă pentru a-și lua rămas bun de la legendarul pugilist.

Ceremonia funerară nu a fost publică. Au luat parte la ea, printre alții, Will Smith, Mike Tyson, Lennox Lewis, Billy Crystal și Bill Clinton.

Printre persoanele care au spus câteva cuvinte despre regretatul campion mondial la box s-a numărat și Arnold Schwarzenergger. Actorul a spus despre bunul său prieten și idol: „Am venit aici doar pentru a-i aduce un omagiu lui Ali, pentru că eu cred că a fost un exemplu pentru noi toți, iar pentru mine a fost și un idol. […] Oamenii mă întreabă mereu: ‘Care sunt idolii tăi?’ El a fost mereu printre cele cinci persoane pe care le meționez mereu, datorită generozității sale, datorită talentelor sale.”

Muhammad Ali, probabil cel mai mare boxer al tuturor timpurilor, s-a luptat cu boala Parkinson timp de 32 de ani. Pe 3 iunie 2016, starul a decedat, la vârsta de 74 de ani, în urma „unui șoc septic provocat de cauze naturale nespecificate”, după cum anunțat membrii familiei legendarului boxer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava