Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Arnold Schwarzenegger, 65, a mărturisit că nu plănuieşte să se pensioneze vreodată – pentru că, atunci când se află pe platoul de filmare al unui film, se simte în elementul său şi chiar dacă îmbătrâneşte se bucură să lucreze din greu şi se simte vinovat dacă se relaxează prea mult.
„Sunt cel mai fericit atunci când muncesc. După şase ore de somn mă trezesc cu un sentiment de vină dacă mai lenevesc puţin în pat. Să îmbătrâneşti nu înseamnă să devii mai nepriceput. Cuvântul ‘pensionare’ nu există în vocabularul meu. Cine spune că nu poţi apărea în faţa camerelor de filmat când ai 80 sau 90 de ani?”, a declarat Arnold, potrivit showbizspy.com.

Actorul a continuat: „Îmi ador viaţa pe care o duc în US. Multe ţări europene au devenit ca America. Standardele de viaţă sunt mai înalte acum; toată lumea are un televizor, o maşină, fiecare merge în vacanţe. Noi nu aveam parte de aceste lucruri când eram mici. Mi-am dorit mereu să ajung în America pentru că toată acţiunea se petrecea aici, banii, zgârie-norii. America era învingătoarea. Acum majoritatea ţărilor europene sunt învingătoare. Chiar dacă America ar avea ceva de depăşit în zilele noastre, totuţi, încă este numărul unu în lume. Este ţara tuturor posibilităţilor.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava