• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

AROBS Transilvania Software salută mișcarea #RomaniaVreaAutostrazi, iar vineri 15.03, la ora 15:00, timp de 15 minute, vom sista activitatea celor peste 800 de colegi și colaboratori din toate sediile din România: Cluj-Napoca, Suceava, București, Iași, Baia Mare, Târgu Mureș și Arad.

Cei aproape 50 de colegi din AROBS Suceava vor participa la inaugurarea metrului de autostradă construită de suceveanul Stefan Mandachi, și nu oricum – pe biciclete!

Pe lângă participarea la protest, Voicu Oprean, fondator și CEO AROBS, i-a provocat să se alăture mișcării pe toți cei peste 7.000 de clienți – firme românești și internaționale cu care lucrăm și care se folosesc de produsele și serviciile noastre TrackGPS, OptimallSFA, SASgrup.

AROBS a înființat filiala din Suceava în anul 2014, în ideea dezvoltării de noi echipe în comunitățile cu potențial. Pentru noi, Suceava este exact acest gen de comunitate, cu oameni foarte bine pregătiți de către universități cu imagine consolidată. Susținem dezvoltarea activității din Suceava pentru că dorim dezvoltarea unei comunități IT puternice, a unei categorii de profesioniști foarte bine pregătiți, care, alături de noi, vor crește nivelul local și vor introduce în conversația sucevenilor termeni din IT&C – industria viitorului.

AROBS Transilvania Software a fost fondată în noiembrie 1998, într-un apartament, cu puțin peste 10 colegi. Acum, la energica vârstă de 21 de ani, AROBS este un furnizor de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare pentru clienții din 14 țări din Europa de Vest, America de Nord și Asia. Avem o expertiză puternică în servicii software pentru mai multe industrii, precum și specializare înaltă pe Automotive, Travel, Life Sciences, IoT, Enterprise Solutions, Telematics, dar și soluții de optimizare a afacerilor. Suntem printre foarte puținele firme cu capital românesc 100% care face achiziții de firme dinn afara țării și are birouri internaționale, în Olanda, Belgia, Germania, Ungaria, Moldova și Indonezia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava