MOPAN Suceava

Pe Florin Piersic 86 de ani îl prinde neobosit și într-o formă de zile mari! Maestrul tocmai s-a întors din Germania, unde a avut două spectacole cu reprezentația „Străini în noapte”, împreună cu Medeea Marinescu, la Dusseldorf și la Frankfurt, notează click.ro. Astăzi, 27 ianuarie, de ziua lui de naștere, maestrul a fost felicitat de colegii lui, care nu l-au uitat!

Maestrul s-a întors la timp ca să-și sărbătorească acasă cei 86 de ani. Colegii de breaslă s-au grăbit să-l felicite. Ba, mai mult, au depănat amintiri prețioase pe care le au alături de maestrul scenei românești.

Medeea Marinescu este una din actrițele cu care maestrul joacă în piesa „Străini în noapte”, de mai ani mulți. Cei doi au străbătut lumea în lung și-n lat și au amintiri de prin toate colțurile Pământului. Mai mult, sunt și rude! ”Sunt apropiată de el, tocmai ne-am întors din Germania. E greu să vorbesc despre amintirile cu el, sunt foarte multe, toate frumoase. L-am cunoscut pe platourile de filmare, filma alături de părinții mei. Pe când filma la <Eu, tu și Ovidiu’>, când s-au născut surorile mele gemene, el a devenit nașul lor de botez. E ca o legătură de rudenie, el fiind tatăl spiritual al lor și, normal, este, pentru totdeauna, în familie”, a declarat Medeea Marinescu, pentru fanatik.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/arsinel-despre-piersic-la-86-de-ani-ii-placea-409723.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava