MOPAN Suceava

Alexandru Arșinel (82 de ani) este marcat și acum de moartea prietenului său, Ion Caramitru! Arșinel a apărut recent la TV, după ce în ultima vreme s-a luptat cu problemele de sănătate, inclusiv cu Covid, și a povestit că s-a văzut cu Pino la spital, înainte ca marele actor să se prăpădească, notează click.ro.

La două luni după ce s-au vaccinat cu Pfizer, Alexandru Arșinel (82 ani) și soția acestuia, Marilena, s-au infectat cu noul coronavirus. Au ajuns amândoi la spital și, după mai multe zile petrecute sub supraveghere medicală, au învins virusul. Actorul, în vârstă de 82 de ani, a suferit însă o serie de complicații după Covid și a mai fost internat de către medici pentru îngrijiri suplimentare. Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, actorul o povestit că a văzut moartea cu ochii cât a fost în spital. Acolo l-a întâlnit și pe Ion Caramitru, înainte ca acesta să moară.

Citește mai multe pe:  https://www.click.ro/vedete/romanesti/arsinel-s-intalnit-cu-ion-caramitru-la-spital-inainte-ca-acesta-sa-moara-nu-puteam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava