De curând, în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă s-a desfășurat Campionatul Național de Qwan Ki Do, Thao Quyen pentru Copii și Juniori. La competiție au luat startul 735 de sportivi de la 28 de cluburi din România.

Clubul Sportiv HE PAI Suceava a participat la întreceri cu 112 sportivi cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani.

La finalul competiției, Sportivii de la clubul He Pai Suceava au obținut un total 65 de medalii, 10 de aur, 19 de argint și 36 de bronz.

”La această ediție clubul nostru s-a remarcat în primul rând prin numărul record de participanți, astfel din cei peste 700 de sportivi, 112 au fost ai noștri. De remarcat este și faptul că am avut 39 de sportivi la prima participare, din care 25 au urcat pe podium. Sunt cifre care arată că există continuitate și că deși cei mai vechi sportivi cu rezultate bune trec rând pe rând la categoriile de juniori și apoi la seniori, vin alții din urmă la fel de serioși și dornici de performanță.

A fost prima competițiile la nivel național în care probele tehnice (thao quyen) s-au desfășurat separat de probele de luptă, fapt care explică pe de o parte numărul foarte mare de participanți, iar pe de altă parte nivelul tehnic ridicat raportat la ediția din anul trecut.

Suntem mândri de rezultatele obținute și așteptăm cu nerăbdare următoarele competiții. În același timp trebuie să rămânem echilibrați și să nu uităm că arta marțială nu este doar un sport care se practică câțiva ani și atât. Arta marțială este o cale (nu ușoară) pe care cu cât mergi mai mult cu atât beneficiile sunt mai mari. Practica artelor marțiale aduce o contribuție esențială în dezvoltarea fizică, intelectuală și emoțională a copiilor și ca orice formă de educație durează toată viața.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava