MOPAN Suceava

Înainte de partida cu Bucovina Pojorâta, jucătorii la Rapid CFR Suceava, prin vocile lui Mircea Negru şi Radu Sava, au răbufnit cerând plata restanţelor financiare. Fotbaliştii spun că au primit doar jumătate din ce li se promisese pentru cele 20 de puncte acumulate şi revin asupra anului trecut când „memoria” finanţatorilor s-a şters la finele campionatului.
„Sezonul trecut mai aveam de luat prime pentru 20 de puncte şi nu am mai primit nici un leu. În acest campionat din nou s-au adunat restanţe.
Jucăm cu Bucovina Pojorâta, unde avem foşti colegi de echipă şi ştim că ei au salarii mai mari ca noi. Nu mai punem la socoteală faptul că noi avem 20 de puncte şi ei doar 10. Nu se poate continua în acest fel. Ne aşteaptă din nou sărbătorile de iarnă fără un leu în buzunar.
Dacă renunţăm câţiva dintre jucătorii mai copţi ca Semeghin, Daniel Bălan sau eu, atunci Suceava nu va mai avea echipă nici în liga a III-a” a declarat atacantul Mircea Negru.
Jucătorii suceveni au dorit să facă publice aceste aspecte pentru că unii suporteri îşi imaginează că ei sunt plini de bani şi nu au probleme.
„Lumea nu ştie cu ce situaţie ne confruntăm. Nimeni nu vine să joace la Suceava pentru un salar de 1.500 de lei. Există exigenţe şi pretenţii mari aici, dar nu se cunoaşte adevărul.
La alte echipe, aflate în poziţii mai delicate în clasament, lucrurile sunt în regulă, numai aici totul se prescrie la un moment dat. La noi la Rapid CFR Suceava în ultimele două sezoane competiţionale s-au făcut multe puncte cu bani puţini. Cele 20 de puncte de acum sunt făcute pe munca noastră şi cred că merităm mai mult” a afirmat şi fundaşul central Radu Sava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava