Concert pascal
MOPAN Suceava

Timp de mai bine de 30 de ani, ”Seinfeld” a rămas pe primul loc în topul celor mai de succes seriale de televiziune din istorie. Deşi povestea celor patru prieteni din New York City părea plictisitoare, serialul a avut 180 de episoade, de-a lungul a nouă sezoane, notează click.ro.

Cine nu i-a îndrăgit pe Seinfeld, George Constanza, Cosmo Kramer şi Elaine din ”Seinfeld”? Serialul difuzat de postul american de televiziune NBC a debutat cu piciorul la 5 iulie 1989 şi filmările s-au întins de-a lungul a nouă sezoane. Deşi a concurat cu serialul de succes ”Prietenii Tăi”, producţia creată de comediantul Jerry Seinfeld (67 de ani) şi Larry David a cucerit inimile a peste 230 de milioane de telespectatori din peste 70 de ţări. Primul episod a fost difuzat la 5 iulie 1989 şi ultimul la 14 mai 1998. Serialul a înregistrat 68 de nominalizări la premiile Emmy şi a câştigat 10 dintre ele. Click! prezintă ce au mai făcut actorii care au interpretat îndrăgitele personaje din serialul de succes.

Jerry Seinfeld a câştigat în toată cariera lui 20 de premii Emmy. La vremea lansării serialului, el era deja un comediant de succes în New York, aşa că a revenit în baruri, la meseria lui iniţială, şi a ţinut spectacole începând din iunie 1998. În 1999, a apărut în mai multe producţii HBO, în 2010, a lansat ”The Marriage Ref” şi a apărut în serialul ”30 Rock”. În 2020, Jerry Seinfeld a revenit pe micile ecrane într-o producţie Netflix, intitulată ”Jerry Seinfeld: 23 hours to kill”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/asa-arata-acum-actorii-din-seinfeld

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava