Concert pascal
MOPAN Suceava

Anda Adam a primit de curând ordin judecătoresc de a părăsi casa în care locuiește, pe fondul mai multor neînțelegeri cu proprietara imobilului. Click! a făcut rost de imagini de la fața locului, pentru curioșii care se întreabă cum arată vila din care cântăreața este forțată în prezent să plece.

Anda Adam e nevoită să își facă bagajele! După o perioadă îndelungată de scandal – la propriu – cu cea care deține imobilul, proprietara a decis că s-a umplut paharul și a formulat un ordin judecătoresc care o obligă acum pe cântăreață să părăsească vila.

Cea care deține imobilul l-a angajat pe avocatul Cuculis să o reprezinte, iar acesta a dat de înțeles, prin declarațiile sale, că proprietara s-a săturat de comportamentul nepotrivit al Andei Adam, care ar fi ocupat până acum în mod ilegal locuința.

Ajunși la fața locului, fotoreporterii Click! au făcut rost de imagini cu imobilul care a ajuns în prezent să fie „mărul discordiei” dintre Anda Adam și proprietar. Vila se află într-o zonă retrasă și liniștită din Bragadiru, unde sunt construite mai multe case, existând însă și multe terene virane în împrejurimi. Locuința este una cochetă, construită pe două etaje, și dispune și de o curte interioară. Pare bine întreținută, însă singura problemă ar consta în faptul că drumul care duce la imobil nu este asfaltat. Anda Adam a investit timp și energie pentru a transforma locuința într-un adevărat cămin în care să se simtă liniștită și relaxată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/asa-arata-casa-din-care-anda-adam-a-fost-evacuata-635713.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava