MOPAN Suceava

Nu se uită la bani când e vorba de petrecut! Kim Kardashian și Kylie Jenner s-au întrecut în decorarea caselor lor de 60 de milioane$ și respectiv 36 milioane $ cu luminițe de Crăciun.

Cele două surori miliardare, vedeta americană de televiziune Kim Kardashian (41 de ani) și fotomodelul Kylie Jenner (24 de ani), care sunt și femei de afaceri de succes, au cheltuit aproximativ 100.000 de dolari pentru a-și transforma radical proprietățile fără să își facă griji de factura la electricitate. Kim, care are o avere de 1,4 miliarde de dolari, și Kylie, care are în conturi 700 de milioane de dolari, nu se uită la bani când e vorba să petreacă de sărbători. Ele s-au întrecut în a-și decora cu luminițe de Crăciun reședințele lor de lux, notează click.ro.

Vila de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills, California, SUA, a lui Kim Kardashian, este decorată feeric, ca și copacii de pe proprietatea divei, cu podoabe care se asortează perfect cu decorațiunile monocromatice din interior. Recent, ea i-a plătit 20 de milioane de dolari soțului, rapperul Kanye West (44 de ani), cu care e în divorț, pentru a deveni singura proprietară a acestei case. I-a mai dat încă 3 milioane de dolari pentru dotările din interior, care includ o impresionantă colecție de artă.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/asa-il-asteapta-pe-mosul-kim-kardashian-si-kylie-406937.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava