Concert pascal
MOPAN Suceava

Angelina Jolie se află la Roma, pentru a flma noua peliculă pe care o regizează, „Without Blood”. Dar, cum în viață e bine să îmbini utilul cu plăcutul, actrița a luat o mică pauză de la activitățile sale de zi cu zi pentru a participa la concertul trupei Måneskin, câștigătoarea ediției de anul trecut a Eurovision, notează click.ro.

Angelina Jolie a fost surprinsă la finalul cestei săptămâni la concertul Måneskin de la Roma, alături de Shiloh, fiica de 16 ani pe care o are împreună cu Brad Pitt. Într-un videoclip postat pe Twitter, mama și fiica se distrau pe cinste la spectacolul care a avut loc la Circo Massimo, în Italia.

„Angelina Jolie ești altceva”, a scris un fan pe Twitter, conform sursei citate. În cadrul postării, el a atașat și un videoclip cu Angelina în care zâmbea larg și dădea din cap pe muzica artiștilor care au făcut furori cu piesele „Beggin” sau „I wanna be your slave”. Se pare că Angelina și fiica ei mijlocie au ales să se asorteze: dacă adolescenta a purtat un tricou negru lejer, mama ei a optat pentru aceeași paletă cromatică.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/asa-mama-asa-fiica-shiloh-si-angelina-jolie-640452.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava