Concert pascal
MOPAN Suceava

Ashton Kutcher a vrut să îi dea propria inimă fratelui său geamăn, pe când acesta avea nevoie urgentă de un transplant la vârsta de 13 ani, notează contactmusic.com.

Fratele geamăn al actorului în vârstă de 40 de ani, Michael, este astăzi în viață datorită unui transplant de inimă pe care l-a suferit în copilărie, după ce a fost diagnosticat cu cardiomiopatie – afecțiune ce a făcut ca inima sa să se mărească de patru ori mai mare decât normalul.

Iar Michael – care este în viață acum, dar suferă de paralizie cerebrală – a mărturisit că îl apreciază enorm de mult pe Ashton, mai ales pentru faptul că a fost dispus, când nu era niciun donator, să îi dea propria inimă. „Este pur și simplu… Nu îmi găsesc cuvintele. Este o conexiune pe care nu o pot explica. În cel mai intens mod suntem conectați… Este o adevărată onoare, ori o apreciere extraordinară, ori o dragoste nemărginită pentru cineva care s-ar fi sacrificat pentru tine. Chiar nu pot descrie în cuvinte.”, a povestit Michael, potrivit sursei citate.

Într-un interviu anterior, Ashton a spus că Michael l-a învățat că oamenii nu sunt creați egali. De asemenea, fratele său i-a spus că nu își dorește ca oamenii să îl compătimească, pentru că el nu crede că este ceva rău faptul că s-a născut diferit. „Cred că toată treaba asta cu faptul că nu suntem creați egali, cred că uneori îl face pe el să mă compătimească pe mine. Are dreptate. Nu suntem creați egali, fie că vorbim despre o dizabilitate, ori despre o problemă de sănătate, ori despre orice altceva – etnie, sex, orice. Pur și simplu nu suntem creați egali. Dacă am fi fost, ce ar fi fost cool în asta? Chiar nu îmi place să folosesc acest cuvânt – dizabilitate, prefer să spun ‘giftability’ (nr. DARabilitate), pentru că suntem creați diferiți. Cu toții avem dizabilități.”, a spus Ashton Kutcher, conform ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava