Concert pascal
MOPAN Suceava

Ashton Kutcher nu a fost niciodată un ‘actor muritor de foame’.

Kutcher – care în prezent are o relaţie cu Mila Kunis şi se află în divorţ de Demi Moore – a ales să joace în filme doar pentru bani.

„Era o perioadă în care jucam în filme doar pentru a putea să-mi permit să trăiesc într-un anumit mod. Ştii, nu am ales să să merg pe drumul ‘actorului muritor de foame’. Am făcut lucruri comerciale. ‘Two And A Half Men’ este un serial foarte comercial. Dar este şi plăcut să joc în el. Sunt înconjurat de un grup de persoane minunate. Şi pot să ajung acasă pentru cină.”, a declarat actorul, potrivit showbizspy.com.

Ashton Kutcher a adăugat, conform sursei citate: „Atunci când devii foarte cunoscut, începi să ai suspiciuni asupra intenţiilor persoanelor de care te apropii. Asta, pentru că există un etalon artificial care a fost pus pe faimă în lumea întreagă – de fapt, lumea nu vrea să facă nimic din dorinţă proprie. Ei doar vor să fie faimoşi. Cred că aşa se naşte şi această suspiciune. Şi, cred că sunt puţin naiv când vine vorba de a avea încredere în oameni – cu gândul că, dacă împarţi şi cu alţii, ei, la rândul lor, îţi vor respecta intimitatea. Din păcate, nu este aşa.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava