Concert pascal
MOPAN Suceava

Ashton Kutcher vrea ca Angus T. Jones să fie concediat din celebrul serial de comedie ‚Two And a Half Men’. Potrivit showbizspy.com, actorul s-a înfuriat foarte tare atunci când Angus, 19 – care câștigă 350,000 de dolari pe episod – a catalogat show-ul ca fiind ‚murdar’ și a îndemnat fanii să nu se mai uite. După puțin timp, Angus a implorat producătorii să nu-l concedieze, dar surse spun că Ashton vrea ca el să plece.

”Imediat după ce Angus a apărut pe internet cu acel filmuleț împreună cu controversatul său guru și a spus numai cuvinte urâte despre show, Ashton a explodat total. S-a dus direct la șefi și le-a spus ‚Angus este un copil nerecunoscător – și vreau ca el să plece din show!’”, a declarat o sursă din interior, potrivit showbizspy.com.

Aceeași sursă a adăugat: ”Producătorii nu sunt nici ei fericiți, evident, dar au luat deja o decizie. Și să fim corecți, rating-urile show-ului nu s-au schimbat de la incident. În plus, el continuă să-și tot ceară scuze, așa că, producătorii se gândesc foarte bine la ceea ce vor face în continuare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava