Concert pascal
MOPAN Suceava

Irina Fodor, frumoasa soție a lui Răzvan Fodor, e pe cai mari! A înlocuit-o pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”, iar acum „i-a suflat” proaspetei mămici, aflată în concediu de maternitate, și „Asia Express”, notează click.ro.

Irina este noua prezentatoare a sezonului 4 „Asia Express – Drumul Împăraților”, emisiune difuzată de Antena 1. Irina Fodor va prelua coordonarea celor 9 perechi de vedete, care vor pleca în aventura vieții lor. „Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la Cuțite va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți – iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta, care îi marchează pe toți cei care au trăit-o”, povestește Irina Fodor, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/asia-express-sezonul-4-cum-reactionat-irina-fodor-cand-aflat-ca-ii-va-lua-locul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava