Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai spectaculos și autentic reality-show, de care telespectatorii români au avut parte la Antena 1, a ajuns la final. Ana Baniciu și Raluka au câștigat finala disputată cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și au pus mâna pe amuleta de 30.000 de euro. “Asia Express” nu a însemnat însă doar o competuție dură și plină de adrenalină pentru concurenți, ci și pentru echipa de producție. Click! îți cum a fost produs show-ul, care timp de două luni ne-a plimbat prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Mărturiile aparțin reporterilor și producătorilor de la Antena 1, angrenați în această producție.

“Asia Express” este unul dintre cele mai solicitante formate de televiziune nu doar din prisma vedetelor care participă, și care trebuie să străbată întreg traseul având la dispoziție un singur euro pe zi și nici un fel de ajutor, ci și al echipei de producție, al reporterilor, cameramanilor, oamenilor de conținut etc. Cei 5.000 de km au fost parcurși în aproximativ o lună, iar în toată această perioadă membrii echipei au stat în peste 20 de hoteluri, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/asia-express-tot-ce-nu-s-vazut-la-televizor-cum-fost-produs-show-ul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava