Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate ”EUROACTIV” Suceava, conducerea Colegiului Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, Asociația ”Plai Străbun”, Şcoala Gimnazială ”Mihai Halunga” Hânţeşti, împreună cu un grup de oameni inimoși, au organizat Acțiunea ”Bucurie prin mişcare”.

Acțiunea s-a desfășurat în data de 1.06.2021, pentru copiii de la Centrele de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului și Fălticeni.

Voluntarii EUROACTIV au achiziționat cu ajutorul sponsorilor acțiunii produse de curățenie, dezinfectanți, dulciuri ce au fost oferite copiilor de la Centrele de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului și copiilor de la Fălticeni.

Voluntarii acțiunii au organizat și o competiție de fotbal, în ciuda vremii ploioase și au jucat cu elevii de la Centrele de Servicii sociale din Gura Humorului și de la Fălticeni.

Medalia locului I l-au obținut elevii de la Centrul din Fălticeni, iar medalia locului II a obținut-o elevii de la Centrul din Gura Humorului. Competiția sportivă a fost arbitrată de elevul Ioan Gavrilovici de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava. Toți copiii din cele 2 Centre de Servicii sociale au primit daruri oferite cu ajutorul sponsorilor acțiunii.

Acțiunea a fost sprijinită de S.C. Găitano Company S.R.L., S.C. Ursa Mare S.R.L., de CAR Învățământ Fălticeni, S.C. Adria S.R.L. Suceava, S.C. Tesano S.R.L. Suceava, S.C. Sav-Com S.R.L., Andrei L. Ghiaţă, S.C. FeroVali S.R.L., S.C. Mado Corporation S.R.L. Iaşi, S.C. RavRadi Construct S.R.L., Restaurant Latino, Sport ABN, S.C. Negru S.R.L. şi Grup Muşatinii S.A. Suceava.

Acțiunea ”Bucurie prin mişcare” a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc – președinte ”EUROACTIV” Suceava și de voluntarii Timotei Răscol, Vlad Iriciuc, Magdalena Drăgoi, Samuel Petriuc, Claudiu Ţabrea, Alexandru Gheorghiţă, Ioan Gavrilovici, Vlad Moscaliuc și Alex Cunițchi.

Printre activităţi amintim: competiţii sportive, muzică şi jocuri cu baloane pentru socializarea tuturor beneficiarilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava