Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociatia „GAL Sucevita Putna” organizeaza Târgul Traditional al microregiunii Sucevita-Putna editia I -2013 . Evenimentul este organizat în cadrul proiectului: “Plan de dezvoltare locala GAL Sucevita-Putna”, si va avea loc duminica 29.09.2013 între orele 12:00 – 18:00, in localitatea Horodnic de Sus lânga “Hanul Voievozilor”, pe islazul comunal .

Asociația GAL Sucevița-Putna, a cărei înființare a făcut obiectul unui proiect finanțat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, creează posibilitatea unei dezvoltări rurale sănătoase, prin abordarea ideologiei LEADER „de jos in sus”, adică o dezvoltare rurală concepută de către cetățean în strictă concordanță cu nevoile acestuia. Prin natura atribuțiilor sale, se constituie ca o interfață între actorii locali și structurile de implementare a proiectelor cu finanțare europeană, promovează microregiunea Sucevița-Putna și facilitează asocierea ei cu alte regiuni din țară și străinătate, colaborează cu alte entități pe plan național din țară și străinătate, colaborează cu alte entități pe plan național și internațional cu scopuri similare, precum și cu alte organizații care participă la programul LEADER. Teritoriul microregiunii este format din 14 comune si un oras : Arbore, Brodina, Burla, Cacica, Horodnic de Sus, Horodnic de Jos, Iaslovăt, Mănăstirea Humorului, Marginea, Poieni Solca, Putna, Straja, Sucevita, Ulma,Volovăt, Oraș Solca .
Deschiderea oficiala a targului va avea loc la orele 12:00. In program : spectacol folcloric al micilor artisti din microregiunea Sucevita Putna, spectacol de muzica populara expozitie de arta, mestesug popular, arta culinara si etnografie .

Asociația „GAL Sucevița Putna” organizează la Horodnicu de Sus ”Târgul Tradițional la microregiunii”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava