Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 11 noiembrie, AIPROM a organizat Adunarea Generală a membrilor, prilej cu care au fost aleși membrii Consiliului Director pentru un mandat de 2 ani. În funcția de președinte a fost ales dl. Vasile Iosif, Country Leader- FMC România și Moldova. Dl. Vasile Iosif beneficiază de o vastă experiență profesională în domeniul protecției plantelor și a obținut al doilea mandat în funcția de președinte al Asociației Industriei de Protecția Plantelor din România.

“Aș vrea să mulțumesc tuturor membrilor Consiliului Director AIPROM pentru încrederea acordată. Au trecut deja 2 ani de când mă aflu la conducerea asociației și pot spune că a fost o perioadă extrem de interesantă și intensă pentru mine. Am lucrat împreună cu echipa AIPROM și cu membrii Consiliului Director și aș vrea să le mulțumesc tuturor pentru implicare. Împreună cu noua conducere a asociație ne vom asigura că dezideratele industriei de protecția plantelor sunt auzite și ne vom poziționa în continuare ca parteneri de dialog pentru autoritățile naționale și europene”, a declarat dl. Vasile Iosif – Președinte AIPROM.

Pentru funcțiile de Vicepreședinte 1 și Vicepreședinte 2 ai AIPROM au fost aleși: dl. Boualem Saidi, Director Divizia Crop Science Bayer pentru România, Bulgaria și Republica Moldova și dl. Marijan Tomsic, Country Manager BASF România. În cadrul aceleiași întruniri a fost ales și reprezentantul membrilor plini în Consiliul Director în persoana dlui. Jean Ionescu – Corteva Country Leader România și Moldova și membrul plin supleant – dna. Andreea Manolescu Country Manager UPL România. Reprezentantul membrilor asociați în Consiliul Director este dna. Patricia Maria Ştirbu – Președinte Summit Agro România, iar membru asociat supleant este dl. Antonio Jose Teixeira de Sousa – Ascenza Country Manager pentru România, Bulgaria și Grecia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava