• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal va organiza şi în această iarnă Campionatul de futsal, ajuns deja la a cincea ediţie. Scopul întrecerii este acela de a ţine în priză echipele participante în ligile a IV-a şi a V-a pe timpul pauzei competiţionale dintre tur şi retur. Competiția, care va debuta în ultimul week-end al lunii ianuarie, va fi compusă din patru turnee zonale, care vor avea loc la Bosanci, pe 27 ianuarie, la Milișăuți, pe 3 februarie, la Gura Humorului, pe 17 februarie și la Dolhasca, pe 24 februarie. Pentru turneul final, care se va desfășura la Putna, pe 2 martie, se vor califica primele două clasate de la fiecare turneu zonal.
„Această competiție, desfășurată în pauza competițională, a prins neașteptat de bine. Primele ediții s-au bucurat de un real succes, așa că se va afla și pe mai departe în calendarul Asociației Județene de Fotbal. Campionatul de futsal reprezintă un bonus pentru echipele de fotbal din judeţ, care au astfel şansa să se menţină în formă în perspectiva sezonului oficial de primăvară. Sper ca și de această dată echipele competitoare să pună fair-play-ul pe primul plan, iar competiția să-şi poată dovedi utilitatea. Mizăm pe participarea unui număr de aproximativ 20 de echipe”, a declarat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.
Precedentele patru ediții ale Campionatului județean de futsal au revenit formațiilor Bucovina II Rădăuți, Viitorul Adâncata, Viitorul Liteni și Stejarul Cajvana.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava