MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Duminică 2 decembrie, 2012 Asociaţia Salvează o inim㝠şi A.S.C.O.R Suceava vor organiza evenimentul caritabil: „Lumină din Lumină” ce va avea loc la Biserica Sf. Dumitru Suceava începând cu ora 16:00.
În cadrul evenimentului va concerta Grupul Psaltic Macarie Ieromonahul. Scopul evenimentului este de a strânge fonduri care vor fi donate fetiţei Leontina Nicoleta Calin pentru operaţia de retinoapie de prematuritate. Nicoleta este în clasa a doua la şcoala de nevăzători din Buzău. S-a născut prematur şi, la 6 luni, a fost diagnosticată cu dezlipire de retină(retinopatie de prematuritate de gradul V). Părinţii au strâns cu greu 6000 de euro, au operat-o în Belgia, însă fără rezultate. Se pare că Nicoleta ar putea să-şi vadă părinţii, prietenii, să vadă icoanele la care, din când în când, se roagă. Şansa ei o reprezintă o clinica William Beaumont din Detroit. însă pentru a putea a-şi opera fetiţa, familia Călin are nevoie de suma de 30.000 de dolari care reprezintă doar costurile operaţiei în afară de costurile chiriei şi transportului.

Leontina nu ştie ce înseamnă lumina. Nici din ce culori e plăsmuită lumea înconjurătoare. Şi ce este mai trist, nici chipurile părinţilor nu le cunoaşte. Aşa s-a născut – prematur, la 7 luni, cu grave deficienţe de vedere. Zdrobiţi de durere din cauza situaţiei care părea fără ieşire, cei doi soţi, mobilizaţi de dragostea pentru fiica lor, nu au încetat să găsească o soluţie pentru sănătatea ei. Numai împreună putem reda micuţei speranţa de a vedea chipul celor dragi. Pentru Leontina fiecare bănuţ contează.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava