Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Asociaţia Seniorilor Bucovineni  a fost iniţiatoarea  unei colaborări cu Asociaţia GEC  Bucovina Suceava. Pornind de la faptul că a venit primăvara şi  problemele ecologice şi de protecţie a mediului  devin din ce în ce mai vizibile, seniorii au vrut să afle proiectele pe care GEC Bucovina-  asociaţie înfiinţată în 1997, devenită şi ea senioară –   le-a derulat de-a lungul anilor.

S-a făcut o trecere în revistă a proiectelor , amintindu-se printre altele de colaborarile pe care asociaţia le- a avut cu  Delegaţia Comisiei Europene la Bucureşti şi cu Jonathan Scheele , dar şi  contactele  cu titani ai culturiii şi artei româneşti, cum a fost maestru Ion Irimescu şi d-na academician Marioara Godeanu.

Deoarece  Asociaţia  GEC Bucovina Suceava este  structura – gazdă pentru Centrul de Informare Europe Direct – „Bucovina” Suceava, au fost prezentate activităţile centrului de la înfiinţarea sa, la  1 ianuarie 2013 şi până în prezent, misiunea şi obiectivele pentru acest an. Discuţiile purtate au fost legate de politicile europene şi în special a celor de mediu, valorile europene şi  oportunităţile de finanţare ale Uniunii Europene.  Atmosfera destinsă şi prietenoasă în care au avut loc dezbaterile, într-un cadru primăvăratic în care s-au evidenţiat culoarea verde şi materiale ecologice consumabile, a contribuit la succesul întâlnirii cu distinşii membri ai Asociaţiei Seniorilor Bucovineni, asociaţie ale cărei activităţi ar trebui cunoscute mai mult.

Asociaţia Seniorilor Bucovineni sprijină acţiunile Asociaţiei GEC Bucovina, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava